Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Wat is er toch aan de hand?

 

NPO uitzending “Broodje Bij de Brug”, Aadorp

 

Wat is er toch aan de hand? Zaken doen met de gemeente Almelo is niet de beste optie. Veel Almelose burgers en ondernemers krijgen dat vroeg of laat door.

Als raadslid voor de Partij Vrij Almelo begrijp ik niet goed waarom het college soms zo moeilijk kan doen. De kloof tussen burger en politiek is al jarenlang onderwerp van discussie. Maar een kloof die minder aan bod komt, is de kloof tussen politiek en ondernemers.

Ondernemen en politiek lijken vaak  twee gescheiden werelden met een hoge muur er tussen. Ik vindt dat raadsleden en wethouders vaker in de keuken moeten gaan kijken waar de problemen zich afspelen. Door ter plaatse kennis met elkaar te maken ontstaat er ook vaak meer begrip voor problemen waar een ondernemer mee zit.

Maar communicatie blijkt vooral voor de gemeente Almelo een ontzettend moeilijk vak te zijn.

Dit is het niet, althans niet voor mij. Maar ik ben niet deskundig, sta inhoudelijk op grote afstand en in mijn rol als raadslid wil ik dat ook zeker zo houden.

Onze fractie zal blijven opkomen voor helderde, duidelijke en eerlijke taal, die elke burger en ondernemer in onze gemeente verstaat en begrijpt.

 

Harry de Olde

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply