Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Officiële opening van bewonersinitiatief De Hagedoorn

 

Opening van bewonersinitiatief De Hagedoorn door burgemeester Arjen Gerritsen

 

Zaterdagmiddag 1 december vanaf 14.00 uur was de officiële opening van bewonersinitiatief De Hagedoorn! Alle lokalen van de oude Hagedoornschool zijn gevuld door maatschappelijke organisaties die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wijk.

Bewonersinitiatief De Hagedoorn is een ontmoetingsplek waar iedereen zich welkom en veilig moet voelen. Het is van, voor en door bewoners. Deze middag openden alle lokalen hun deuren zodat elke aanwezige een kijkje kon nemen wat zich daar afspeelde. Er waren leuke kinderactiviteiten en ook zwarte piet kwam binnenlopen om de aanwezigen te verblijden met een bezoek. Een loterij met leuke prijzen en aan het eind van de middag een optreden van Spang maakten de feestelijke middag compleet.

Om 14:30 uur kwam Burgermeester Arjen Gerritsen De Hagedoorn officieel openen. Met deze opening werd de transformatie van De Hagedoorn van basisschool tot een maatschappelijke ontmoetingsplek feestelijk afgerond.

Samen met de aanwezigen werd het een hele (drukke) gezellige middag.

 

Foto’s Partij Vrij Almelo

 

 

 

Organisaties die in De Hagedoorn een plek hebben gevonden zijn onder meer ‘s Heerenloo, Fysio Almelo, Buurtzorg. Sportbedrijf Almelo en Recreatiesport Almelo. Verder runt Avedan de buurtkamer, is het Leger des Heils present maar ook Mens door Mens, RIBW, Hulp die Helpt, Talent Assistent Vrijwilliger (zie foto boven fietsrepareren) en natuurlijk: de gemeente Almelo en Provincie Overijssel.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply