Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Dit land is het zat

 

 

Dit land is het zat. C’est Ca! Indrukwekkende speech van professor Pim. Een klassieker die menig Nederlander nog wel kent. Het is inmiddels al ruim 17 jaar geleden dat de politicus werd neergeschoten, reden genoeg om de speech nog een keer terug te horen. Oordeel zelf, had hij een punt?

Hieronder de beelden:

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply