Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
ELKE 500 METER EEN OPENBARE WC

 

 

Plassen is een basisbehoefte, als je moet dan moet je. Zal het er dan toch een keertje van komen? In de wandelgangen wordt er over gesproken dat dit nu toch eindelijk geregeld moet worden. Het duurt al zo lang. Wat een gez…..eik. En ja daar kunnen wij helemaal inkomen. In 2016 heeft onze fractie een motie ingediend om de mogelijkheid te onderzoeken om op verschillende plaatsen in de stad openbare toiletten te plaatsen. Volgens het college waren er op dat moment voldoende plasmogelijkheden in de binnenstad. Hoe kan het dan toch zo zijn, dat er nog steeds klachten komen over het ontbreken van openbare toiletten? Dit moet anders.

Voldoende reden waarom de Partij Vrij Almelo tijdens het agendapunt “Koers voor de binnenstad: tijd voor verandering” het college er weer op heeft gewezen om openbare toiletten te realiseren in onze mooie stad Almelo. Openbare toiletten in Almelo moeten er komen omdat we een gastvrije stad willen en kunnen zijn. Omdat volgens de Maag- Lever- Darm Stichting (MLDS), een op de vier mensen soms thuis blijven uit angst dat ze niet op tijd een toilet kunnen bereiken.

Ze pleit daarom voor meer openbare toiletten en meer voor iedereen toegankelijke toiletten in winkels en horecagelegenheden.

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.