Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De toekomst van het goederenvervoer ligt op het water

 

All-In Containers

 

Is een bedrijf dat absoluut niet zit te wachten op de demping van de insteekhaven. Grote spelers Van den Bosch Beton en Kroon-Oil willen graag uitbreiden en azen op de ruimte die hierdoor vrijkomt. Het nabijgelegen All-In Containers staat er bepaald niet om te springen. De directie van dat bedrijf diende al bezwaren in en kondigde eerder al aan tot de hoogste rechter te willen gaan om de demping tegen te houden.

Wat de directie van All-in Containers vooral steekt is dat een vertegenwoordiging van het college van burgemeester en wethouders wél bij Van den Bosch Beton is geweest, maar niet bij All-In Containers. „We hebben hier nog nooit een wethouder gezien”.

Slechts één gemeenteraadslid heeft de moeite genomen langs te komen om te horen wat de gevolgen van het droogleggen voor All-In Containers zijn.

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.