Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Afscheid Peter van der Hout directeur-bestuurder Beter Wonen

 

 

Op 19 september 2019 vond een feestelijke afscheidsreceptie plaats op het kantoor van Beter Wonen, klimopstraat 2a in Almelo. Na zich, bijna 12 jaar als directeur-bestuurder te hebben ingezet voor de corporatie en voor de volkshuisvesting in Almelo, verlaat Peter van der Hout Beter Wonen. Peter van der Hout kreeg uit handen van burgemeester Arjen Gerritsen de Almelo Speld als waardering voor de grote betrokkenheid die hij in zijn functie toonde bij Almelo.

Hij was zowel actief op het gebied van zorg als op gebied van welzijn en armoedebestrijding. Ook realiseerde Peter van der Hout de (eerste) hondenspeelplaats in Almelo aan de Grotestraat-Zuid. Van der Hout gaat nu aan de slag bij zorgorganisatie Siza in Arnhem. Hij neemt daar de taak van directeur vastgoed op zich.

 

 

 

 

 

 

 

Peter van der Hout (Beter Wonen) realiseerde de eerste in Almelo omheinde hondenspeelplaats aan de Grotestraat-Zuid

Foto’s Partij Vrij Almelo (PVA)

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply