Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Varkens kloppen aan bij Europese Hof in Luxemburg
Categories: Zonder rubriek

Varkenshouder Straathof is al jarenlang omstreden

De zaak rond een vergunning voor uitbreiding van de beruchte varkensbaron Straathof is nog steeds bezig. Varkens in Nood met als woordvoerder jurist en milieudeskundige Marcel Middelkamp kreeg donderdag 30 januari het woord bij het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. De aan Straathof verleende vergunning is misschien in strijd met de Europese regelgeving.

Mocht dit zo zijn, dan kan dat enorme gevolgen hebben voor de hele Nederlandse veehouderij.

Lees verder:

https://www.varkensinnood.nl/nieuwsartikelen/varkens-in-nood-spreekt-bij-het-hof-van-justitie-over-varkensbaron-straathof

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.