Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hartelijk dank voor uw stem

 

Dank voor uw stem!

Als fractievoorzitter van de Partij Vrij Almelo (PVA) wil ik alle mensen die op 21 maart op ons gestemd hebben hartelijk bedanken!  De Partij Vrij Almelo (PVA) verdubbelde van 1 naar 2 zetels. Met een enthousiast PVA team hebben we afgelopen weken campagne gevoerd en onze belangrijke punten naar voren gebracht. Daarbij hebben wij vele enthousiaste reacties ontvangen.

Samen met de inwoners van Almelo zullen wij ook de komende jaren hard werken aan een leefbaar Almelo waar u als burger centraal staat.

Harry de Olde

 

 

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

3 Comments to “Hartelijk dank voor uw stem”

 1. Ronald Lubach schreef:

  En over 4 jaar weer verdubbelen toch? Gefeliciteerd.

 2. Marcel Vink schreef:

  Beste PVA-ers,

  Ik kan het kort houden: GEFELICITEERD.

  Vriendelijke groet,
  Marcel Vink

 3. Robin schreef:

  Gefeliciteerd, Geniet ervan en ga er er goed tegenaan de komende 4 jaar!

Leave a Reply