Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
15e Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening

 

Partij Vrij Almelo te gast bij de Dierenambulance Twente West

 

Op zaterdag 21 april 2018 hield de Stichting Dierenlot de 15e Landelijke Bijeenkomst Dierenhulpverlening. Naast het feit dat het alweer de 15e keer is vieren zij ook het heugelijke feit dat de Stichting Dierenlot dit jaar 12,5 jaar bestaat! Dat moet dus gevierd worden. Er werd gezorgd voor een vol programma waar voor iedere dierenhulpverlener voldoende keus en diversiteit in zit. Zo was er een informatiemarkt gevuld met verschillende stands met specialisten uit de sector die graag met de aanwezige hulpverleners in contact willen komen.

Ook was er een Dierenwelzijnsloket aanwezig waar de nodige vragen gesteld kunnen worden met betrekking dierenwelzijn. In verschillende zalen werden workshops gegeven en op het buitenterrein stonden foodtrucks die de gehele dag  churro’s en potato twisters serveerden voor een lekkere trek.

Het was een zeer geslaagde (zonnige) dag met ruim duizend aanwezigen waar zij terugkijken op al die geweldige jaren waarin zij enorm veel dieren hebben kunnen helpen.

Samen voor dieren….want zonder deze mensen is hulp aan dieren niet mogelijk..!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply