Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De bolderkar het groene alternatief voor het taxibusje ronduit gevaarlijk

 

Een dag na het dodelijke ongeval met een Stint in Oss hebben meer kinderopvangorganisaties besloten om de elektrische bakfietsen voorlopig niet meer te gebruiken, zolang er geen duidelijkheid is over de oorzaak.

Zullen we bakfietsen en het gebruik van bolderwagens door kinderdagverblijven maar gewoon verbieden?
Kinderen (en dan vooral die van anderen) vervoer je veilig; in de gordels van een auto.

 

 

https://www.tubantia.nl/home/bloesem-kinderopvang-in-enschede-bolderkar-is-ronduit-gevaarlijk~ad0b2c1b/

 

 

https://www.kinderopvangtotaal.nl/bakfiets-besturen-mag-niet-onderschat-worden/

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply