Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Lekker plassen binnenkort mogelijk in het centrum van Almelo

 

 

De gemeente Almelo krijgt er binnen een jaar twee openbare toiletvoorzieningen bij. Eentje in de nieuw te bouwen havenkom en een tweede in de Grotestraat. Dit bericht stond onlangs te lezen in dagblad Tubantia.

De gemeente moet veel meer werk maken van meer of beter aangegeven openbare toiletten. Want als dat niet gebeurt, kunnen de gevolgen voor mensen groot zijn. Zo blijven sommigen liever thuis omdat ze bang zijn voor ongelukjes op straat.

De Partij Vrij Almelo is al langere tijd niet tevreden met de afdoening van de aangenomen Motie PVA openbare toiletten in de Almelose binnenstad. Ondanks dat deze motie tijdens de bespreking van de begroting 2017 met een ruime meerderheid in de raad werd aangenomen heeft het college nu eindelijk stappen ondernomen om ook daadwerkelijk openbare wc’s te realiseren. Steeds maar weer drong de PVA er bij de wethouder op aan een actievere houding aan te nemen en ervoor te zorgen dat er openbare toiletten komen. De Partij Vrij Almelo vindt dat bij een aantrekkelijke binnenstad ook openbare toiletten voor vrouwen, gehandicapten en dak en thuislozen horen. Zij zijn nu afhankelijk van de horeca.

We zijn tevreden dat het college heeft toegezegd dat zij er nu écht mee aan de slag gaan”. Geen gezeik, binnen een jaar openbare toiletvoorzieningen in de binnenstad!”

EVEN TER HERINNERING AAN HET COLLEGE VAN ALMELO…!!!!!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply