Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De kleine man is boos, heel boos

 

 

Jaren lang hoorden we van de kleine man: “Politiek, daar kunnen wij toch niets aan doen”. Maar met slechts een paar charismatische leiders gaat er nu eindelijk wat gebeuren. De kleine man is boos, heel boos. Het moet anders en het zal anders gaan. De kleine man moet al jaren het gelag betalen en is het EU gedoe meer dan spuugzat.

Er worden miljarden verspild om het Europese Gekkenhuis, in stand te houden. Miljarden afkomstig van de belastingbetalers. De (r)evolutie is uitgebroken, liefst vreedzaam, de Brexit in de UK. De machthebbers in Brussel willen gewoon aan de macht blijven en hun lekkere goed betaalde leven voortzetten.

Maar de kleine man gelooft niet meer in al die beloftes van de Brusselse machthebbers. Net als Rutte ruim 11 jaar geleden. Iedereen zou er op vooruitgaan maar juist het tegenovergestelde is gebeurd. De bevolking compleet leeggezogen, de armoede fors gestegen, de ouderen benadeeld, de Zorgverzekeraars dik gespekt, sociale voorzieningen om zeep geholpen, maatschappelijke waarden en cultureel erfgoed de rug toegekeerd, ouderen nog langer laten werken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En steeds met allerlei smoesjes en leugens in eigenbelang en voor de EU.

Er is een Brexit, straks hopelijk een Nexit…..!!!!

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.