Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Opgesloten in een snikhete auto: zo voelt dat dus…………..
Categories: Zonder rubriek

 

 

Wij waarschuwen elk jaar voor de gevaren van warm weer voor honden. ,,Hondenbezitters realiseren zich vaak niet dat de hond veel minder goed tegen warmte bestand is dan zijzelf’. Honden zweten heel weinig en koelen vooral af door te hijgen. Daardoor kan hun lichaamstemperatuur te veel oplopen. Bij honden leidt dat al snel tot een onomkeerbaar coma en de dood.”

Mensen, mocht u op een warme dag ergens uw auto parkeren kijk dan even om u heen want er zijn nog steeds mensen die het niet (willen) snappen !!!!

Het onderstaande filmpje zegt genoeg daarover……

Opgesloten in een snikhete auto: zo voelt dat dus…………..

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.