Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
EEN BIJZONDER VOLK DAT FIER OVEREIND BLIJFT STAAN
Categories: Zonder rubriek

Aardbeving op de Molukken

Aardbevingen in Haiti en Pakistan. Noodweer op de Filipijnen, gelijk wordt het breed uitgemeten op het nieuws en men roept iedereen geld te storten op giro 555.

Aardbeving op de Molukken met diverse doden, geen nieuws. Geen reclame met BN’ers die de maatschappij oproept om geld te gaan storten. Nee, zij moeten het allemaal maar zelf doen d.m.v. benefietgala’s organiseren. Ze zijn daar trots op, want dat is hun kracht, maar dat het schrijnend is, mag duidelijk zijn. 

Waar hebben zij dat aan verdiend om genegeerd te worden? Is dit datgene waar hun opa’s en voorouders, de driekleur voor hebben gediend en waar ze voor gestorven zijn?

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.