Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Lessen in luisteren naar burger
Categories: Zonder rubriek

Onzichtbaarheid is een ramp voor het vertrouwen in de overheid

De afstand tussen burgers en bestuurders is enorm. Kennelijk is er geen oplossing. Maar kom daar dan eens rond voor uit als politiek en zorg ervoor dat de problemen worden aangepakt en niet worden gemeden als een te hete aardappel. Kop-in-het-zandstekerij. Het maakt je als bestuur volstrekt ongeloofwaardig als je beloftes niet nakomt. Mensen hebben dit al vrij snel in de gaten. Of toch niet?

Duidelijk is dat de overheid steeds verder van de burger af is komen te staan. Het zijn ontwikkelingen die allemaal wijzen op een terugtrekkende overheid, waarbij de burger zich niet zelden aan zijn lot overgelaten voelt.

Gemeente Almelo, wanneer stelt u zich betrokken en oplossingsgericht op? 

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.