Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Wanneer pakt men nu voor eens en altijd de gevaarlijke dodenweg N36 aan?
Categories: Zonder rubriek

Partij Vrij Almelo samen met Hart van Nederland op dodenweg N36 (foto Partij Vrij Almelo)

Volgens de meest recente planning van de provincie Overijssel kan het zeker nog vijf jaar duren voor er begonnen wordt met de noodzakelijke werkzaamheden aan de N36. Daar zou op dit moment nog geen geld voor zijn. Toch was het één van de prioriteiten van het kabinet. 

Het kabinet trok voor 2023 € 200 miljoen uit voor het verder verbeteren van de verkeersveiligheid op Rijks-N-wegen. Voorrang zou worden gegeven aan wegen waarop het risico op verkeersslachtoffers heel groot is.

Dit betekent dus voor ons dat verder uitstel van de definitieve aanpak van de dodenweg N36 voor de Partij Vrij Almelo onaanvaardbaar is. Want de N36 in Overijssel behoort tot de gevaarlijkste wegen van Nederland. 

Harry de Olde

https://www.ad.nl/almelo/middenrail-op-de-dodenweg-n36-komt-er-zeker-niet-voor-2028-problemen-met-geld-nog-lang-niet-opgelost~a5a0555e/

N36 nog steeds levensgevaarlijke weg

Wanneer wordt dodenweg N36 aangepakt?

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.