Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Behoud Dienstencentrum De Riet in Almelo (2)

 

Dienstencentrum de Riet-A, 02-04-2013

(foto Sjoerd Visser)

Tegenstanders van sluiting van Dienstencentrum De Riet waren in grote getale opgekomen om hun protest te laten horen.

IMG_4208

(Foto Coen Mulder)

Het is voldoende duidelijk geworden dat het verplaatsen van een grote groep meest kwetsbare ouderen niet kan. Mensen haken af, verdwijnen achter de geraniums en gaan niet beginnen aan een nieuw avontuur in een ander wijkgebouw.

IMG_4226

(foto Coen Mulder)

Harry de Olde (PVA)  in debat met een beleidsambtenaar. Het Dienstencentrum De Riet is hun huis dat je niet zomaar kunt afnemen.

rietGLR_0434-64

(foto geleraaf)

Bij bezuinigingen gaat het niet om getallen, om kille zwarte cijfers op papier, maar om mensen. Laten we dat niet vergeten.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Comments to “Behoud Dienstencentrum De Riet in Almelo (2)”

  1. Avatar Ronald Lubach schreef:

    Ergens zal het geld voor het nieuwe gemeentehuis toch weg moeten komen.

  2. Avatar Diny Slot-Wind schreef:

    We mogen vanaf 1-1-2021 niet meer koersballen in het Dienstencentrum, omdat Avedan de zaal heeft opgezegd. Doordat de gemeente de subsidie heeft ingetrokken zegt Avelijn dat ze de zaal voor zichzelf willen houden. Waar moeten wij nu naar toe.

    Groeten Mw. P.E. Slot-Wind.
    tel. 0623949605

Leave a Reply