Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Almelo schaft hondenbelasting eindelijk af

Hondenbelasting is illegale belasting

 

Een amendement ingediend door de oppositiepartijen Lokaal Almelo Samen (LAS), Partij Vrij Almelo en Democraten.Nu kreeg voldoende steun in de begrotingsvergadering.

Initiatiefnemer LAS kwam met het voorstel om de hondenbelasting in 2018 – al dan niet in fases – af te schaffen. De PVA pleit al meerdere jaren voor afschaffing van de hondenbelasting. Hondenbelasting is een oneerlijke extra belasting, die een groot deel van onze inwoners treft.

Belasting heffen op levende wezens die afhankelijk zijn van mensen voor hun welzijn en liefde en warmte geven moet gewoon niet kunnen!
Door belachelijk hoge, hondenbelasting, wordt het voor de eigenaar steeds moeilijker te voldoen aan het welzijn van het dier!

Gaat men bezuinigen op dierenartskosten? Op voeding? Op training? Dat komt zeker niet ten goede aan een dier dat al eeuwen op welke wijze dan ook de mensheid dient!

 

Stemuitslag Amendement 13 Afschaffen Hondenbelasting 

 

TCTubantia 4 november 2017

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Almelo schaft hondenbelasting eindelijk af”

  1. […] was ik , in een nostalgische bui, op zoek naar nieuws uit Almelooooo. Ik trof dit bericht aan: https://www.vrijalmelo.nl/2017/11/almelo-schaft-hondenbelasting-eindelijk-af/ en mijn hart ging sneller kloppen. U begrijpt dat ik meer dan verheugd ben over dit bericht. Ik […]

Leave a Reply