Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De tijd van handelen is gekomen

 

 

De Partij Vrij Almelo (PVA) streeft naar een concentratie van “kleinschalige” winkels in het stadscentrum. Naar de mening van de Partij Vrij Almelo (PVA) zal de leefbaarheid van de stad hierdoor vergroot worden en de aantrekkingskracht voor de consument gaan toenemen. Consumenten zijn op zoek naar sfeer, gezelligheid en persoonlijk contact tijdens het winkelen. Daarnaast heeft de  meerderheid van consumenten genoeg van het eenzijdige straatbeeld in de binnensteden.

Daarom is natuurlijk ook belangrijk dat de stad Almelo in concurrentie is met de ons omliggende steden en gemeentes. Het is van groot belang voor de ondernemers in het winkelgebied dat wij in Almelo dezelfde gastvrijheid kunnen bieden als de steden om ons heen. Binnen dit kader pleiten wij dan ook voor gratis parkeren in Almelo.

Dit in navolging tot steeds meer gemeenten. De PVA Almelo is al ruime tijd aan het nadenken en discussiëren geweest over hoe over te gaan naar gratis parkeren in de binnenstad van Almelo. De tijd van onderzoeken en experimenten is voorbij. De tijd van handelen is gekomen. Op deze manier kunnen we snel aan de grote wens van de ondernemers tegemoet komen.

 

Partij Vrij Almelo (PVA)

 

PVA stemt weer tegen parkeerbeleid Almelo 

 

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.