Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA stemt weer tegen parkeerbeleid Almelo

 

gratisparkeren

 

De Partij Vrij Almelo stemde dinsdagavond tijdens de raadsvergadering als enige fractie tegen uitvoeringsplan parkeerbeleid.

 

Iedereen weet dat het niet goed gaat met de binnenstad van Almelo. Wij krijgen vaak te horen dat het parkeergeld daar schuldig aan is, omdat consumenten naar wijkcentra gaan waar ze wel gratis kunnen parkeren. De parkeerinkomsten zijn dan ook al lang niet meer kostendekkend. Daarnaast nemen de kosten steeds verder toe vanwege bijvoorbeeld het onderhoud van parkeermeters. Als er geen automaten gekocht worden en er geen controle nodig is, scheelt dat de gemeente veel geld. De winkeliers dringen al jaren aan op afschaffing.

Wil de gemeente haar ondernemers lucht geven, leegstand tegengaan en het voorbestaan van de stad Almelo als winkelgebied redden, dan zal de gemeente het parkeergeld zo snel mogelijk moeten afschaffen. Door het parkeergeld af te schaffen geven wij de winkeliers lucht en perspectief, gaan wij leegstand tegen, houdt men winkelend publiek uit Almelo in Almelo en trekt men wellicht mensen uit omringende dorpen en gemeenten aan.

Het moet laten zien dat de gemeente blij is dat de mensen komen. Het parkeerbeleid is namelijk het visitekaartje van de stad.

 

1

32 voor, 1 tegen

 

PVA onderzoekt gratis parkeren binnenstad Almelo | Partij Vrij Almelo

Als parkeren in Almelo gratis zou zijn | Partij Vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aan:

5 Comments to “PVA stemt weer tegen parkeerbeleid Almelo”

  1. Henk schreef:

    Het is inderdaad treurig dat dit uit draaide 32 voor, 1 tegen en 2 kennelijk moesten plassen…

  2. […] PVA stemt weer tegen parkeerbeleid Almelo  […]

  3. […] PVA stemt weer tegen parkeerbeleid Almelo […]

  4. […] PVA stemt weer tegen parkeerbeleid Almelo […]