Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De zaak Broodje bij de Brug geeft duidelijk aan dat er gemeten wordt met twee maten

 

TCTubantia

 

Reactie:

Het college stelt dat het geen ongewenste precedenten wil scheppen door bedrijven in woonwijken in strijd met het beleid, toe te staan. Waar de gemeente klein in kan zijn. Er worden zo vaak bestemmingsplannen aangepast of gedoogbeleid uitgevoerd. De zaak Broodje bij de Brug geeft duidelijk aan dat er gemeten wordt met twee maten en dat er andere plannen zijn, een andere agenda is. Want waarom mag de een alles en de ander niets?

Het college zal zich moeten verantwoorden waarom ze het ene wel door de vingers zien en het andere niet. Het gedogen van verkoop en het verbieden van handel vereist argumenten en een publiek debat om die argumenten te toetsen en legitimatie te veroveren of te behouden.

Er mag dus geconcludeerd worden dat er in deze zaak ernstige twijfels bestaan over een objectieve behandeling en handhaving. Dit verdient zeker geen schoonheidsprijs, om dan maar niet te spreken over het gelijkheidsbeginsel in het recht, te weten dat het recht voor iedereen geldt, dus ook voor de fam Quick.

 

Harry de Olde

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “De zaak Broodje bij de Brug geeft duidelijk aan dat er gemeten wordt met twee maten”

 1. Avatar Richard Quick schreef:

  Het Meten met meerdere Maten en Willekeur.

  Broodje bij de Brug valt niet onder Detail handel, en ook niet onder Horeca. e-doch kregen we schrijven vanuit de gemeente dat Broodje bij de Brug geen vergunning kon krijgen omdat het onder detailhandel zou vallen. en DAAR gaat het juist mis.
  buiten dat dit mis gaat is het wel heel macaber! dat onlangs dhr Kosters van tweewielers Kosters Wilgenstraat Aadorp amper 90 meter van ons af een vergunning heeft gekregen onder valse voorwendselen Juist omdat het hier wel DETAILHANDEL Betreft. immers er worden nieuwe fietsen verkocht en 2e hands fietsen! daarnaast verkoop hij ook onderdelen en accessoires DUS winkel DUS detailhandel..! echter word het nu een fiets reparatie werkplaats genoemd. en zo word je dan Belazerd. want wie bieden de fietsen aan ter reparatie? juist de klant die er ook wat kopen kan, dan wel een nieuwe of een 2e hands fiets. op het internet is dat her en der verwijderd maar dagelijks is Kosters tweewielers open en daar hebben we de afgelopen weken ook herhaaldelijk foto’s van genomen.

  Broodje bij de Brug moest voldoen van de Gemeente Almelo aan diverse eisen EN aan die eisen is allemaal voldaan.
  Broodje bij de Brug heeft diverse rapportage op laten maken, inzake omgeving en geluid etc. Aveco de Bondt en bureau geluid plus en bureau BJZ. allen hebben dan wel ingenieurs in dienst en bestemming plan deskundigen. en allen hebben ze overduidelijk aangegeven dat er niets aan de hand was, en dat Broodje bij de Brug aan alle eisen voldeed waarbij de Gemeente Almelo gerust over zou kunnen gaan tot verstrekken van de omgeving vergunning.

  maar het gaat niet om Broodje bij de Brug en dat bewijzen we hieronder.
  op dit moment is de Loods ontruimt door een slinkse handeling van de Gemeente Almelo die dhr. Obermeijer van ( Obie diervoeders ) ( Plesmanweg met detailhandel op industrieterrein ) OOK verboden. die is eigenaar van het Perceel waar Broodje bij de Brug gevestigd is, evenals de Dart en Biljart vereniging, en waar een vriend van ons Rene Bosch zijn opslag had van muziek spullen. daarnaast hadden we daar privé ook de keuken al sinds 1993.. Gemeente Almelo heeft dhr. Obermeier dus een dwangsom opgelegd als Broodje bij de Brug haar activiteiten niet zou staken! en dan word er word een Lul verhaal op gehangen over Broodje bij de Brug en dat dit niet mag enz enz. maar de werkelijkheid is KEIHARDE EURO’S. Rood voor Rood / Ruimte voor ruimte / als het namelijk zo was dat Broodje bij de Brug zgn het hkele punt zou zijn!? waarom dan niet gewoon Broodje bij de Brug tijdelijk dicht DAT is immers vorig jaar ook gedaan GEEN probleem!

  maar goed mevr. Ten Seldam is daar in haar functie als vorige wethouder wel heerlijk op de koffie geweest, en zij had een probleem .. jep! het niet lopende Aahoes, en mevr Obermeijer wilde graag van ons af omdat de euro wekkere af was gegaan. dus als jij nou zorgt Irene Ten Seldam dat Broodje bij de Brug geen vergunning krijgt houd vanzelf alles op en dan moeten de leden straks vanzelf terug naar het Aahoes om te darten en Biljarten. ECHTER zo ver komt het niet want de befaamde hr Kosters ja die van die fietsen die bemoeide zich er ook al mee OW JA hij is bestuurslid van t Aahoes .. en daarom zat hij zeker dan ook met zijn 2e agenda bij de rechtbank HIJ die zijn buren wel de nodige overlast bezorgt, maar de Buren willen niets zeggen omdat zij wel de juiste instelling hebben! nl.. leven en laten leven, iets met sociale vaardigheden, die je bezit of niet. dus heeft mevr Ten Seldam op de laatste dag dat zij wethouder was 20 juni 2018 het College en B&W haar bevindingen voorgelegd onder voorspraak, en ja op de laatste dag is die dus met zware LEUGENS GEWEIGERD niets anders dan een vieze smerige rotstreek.

Leave a Reply