Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De tijd van handelen is gekomen: ‘Gratis parkeren in Almelo is cruciaal’

 

Dringend beroep CAA: ‘Gratis parkeren in Almelo is cruciaal’

ALMELO – Ondernemersvereniging Centrum Almelo Aktief (CAA) doet een dringend beroep op de vier partijen die een nieuw gemeentebestuur aan het formeren zijn. Voor meer leven in de binnenstad moeten bezoekers twee uur gratis kunnen parkeren, aldus CAA.

Bron: TCTubantia 17-05-2018

 

Breed assortiment, kleinschalig en op veel plekken gratis parkeren

De Partij Vrij Almelo (PVA) streeft al jaren naar een concentratie van “kleinschalige” winkels in het stadscentrum. Naar de mening van de Partij Vrij Almelo (PVA) zal de leefbaarheid van de stad hierdoor vergroot worden en de aantrekkingskracht voor de consument gaan toenemen. Consumenten zijn op zoek naar sfeer, gezelligheid en persoonlijk contact tijdens het winkelen. Daarnaast heeft de  meerderheid van consumenten genoeg van het eenzijdige straatbeeld in de binnensteden.

Daarom is natuurlijk ook belangrijk dat de stad Almelo in concurrentie is met de ons omliggende steden en gemeenten. Het is van groot belang voor de ondernemers in het winkelgebied dat wij in Almelo dezelfde gastvrijheid kunnen bieden als de steden om ons heen. Binnen dit kader pleiten wij dan ook voor gratis parkeren in Almelo.

Dit in navolging tot steeds meer gemeenten. De PVA Almelo is al ruime tijd aan het nadenken en discussiëren geweest over hoe over te gaan naar gratis parkeren in de binnenstad van Almelo. De tijd van onderzoeken en experimenten is voorbij. De tijd van handelen is gekomen. Op deze manier kunnen we snel aan de grote wens van de ondernemers tegemoet komen.

PVA stemt weer tegen parkeerbeleid Almelo 

Het belang van (gratis) parkeren is groot. Heel groot. Bezoekers per auto zijn goed voor het leeuwendeel van de winkelomzet. Betere parkeervoorzieningen leiden tot extra bezoek. En extra winkelomzet. Voor de meeste winkelgebieden geldt het nog steeds: no parking no business. Of in ieder geval: een hoop minder winkelbezoek en winkelomzet.

 

Gratis parkeren rond centrum Almelo | Partij Vrij Almelo

Als parkeren in Almelo gratis zou zijn | Partij Vrij Almelo

Speciale nieuwjaarswens Partij Vrij Almelo: gratis parkeren – RTV Oost

breed assortiment, kleinschalig en op veel plekken … – Partij vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.